Over Cash Tuinartikelen

Over ons

Over Cash Tuinartikelen

De start

Cash Tuinartikelen is gestart in 1995 als een kleine handelsonderneming in tuinartikelen aan ons huisadres des tijds in Kwadijk, gemeente Zeevang. Aldaar hadden wij een grote showtuin en verhandelde wij diverse tuinproducten zoals, een hout programma van Werth Holz ®, diverse tuinverlichtingen van aluminium en gietijzer. Daarnaast waren wij actief in tuinhuisjes, prielen, speeltoestellen, tuinsets en sierhekwerken.

Verder gaan aan de dijk in Kwadijk bleek onmogelijk...

Al heel snel bleek dat de sierhekwerken meer en meer gevraagd werd en zodoende begonnen we ons al na een jaar te specialiseren in sierhekwerken van standaard formaten en later ook maatwerk hekwerken. Door onze enorme groei was het onmogelijk om onze zaak op een goede manier door te kunnen draaien aan de dijk van Kwadijk. Er moest dus gezocht worden naar een betere locatie. Deze werd al snel gevonden in Purmerend waar wij 6 jaar lang aan de Volume 65 gehuisvest waren. Op deze locatie bleek al snel, dat bepaalde spullen onverkoopbaar bleken vanuit een hal. Daarentegen nam de vraag naar verlichting, sierhekwerken en inrijpoorten een enorme vlucht. In 2004 kwam Roy Berkhout zoon van de eigenaren Jack en Joke Berkhout in de zaak om zo de continuïteit van het bedrijf voort te zetten. Deze uitbreiding zorgde wederom voor groei en in 2005 werd er besloten om het constructie en montage team uit te breiden.
Ook het leveringsprogramma werd omgegooid. Zo werd er een eigen productielijn gestart waardoor raamdecoratie/beveiliging  en balkonhekwerken werd opgenomen in het pakket. Ook hele ingewikkelde maatwerk sierhekwerken konden nu worden aangenomen. Al snel bleek dit een goeie greep en werd er zoveel zelf gemaakt dat dit niet meer op de Volume kon worden gerealiseerd. En naast de groeiende handel van verlichting en hekwerken en inrijpoorten was ook de opslag snel te klein!

Verhuizing naar onze huidige locatie op de Van Ijsendijkstraat in Purmerend

Daarom zijn wij in 2007 verhuisd naar onze nieuwe en huidige locatie Van IJsendijkstraat 158 op industrieterrein ‘de koog’ ook in Purmerend. Daar vonden wij een uitstekende locatie met genoeg ruimte voor onze huidige bedrijfsvoering en mogelijkheden om uit te breiden. In dit nieuwe pand van maar liefst 650m2 hebben wij een aantrekkelijke showroom ingericht waar onze klanten onze diverse producten kunnen zien/voelen en beleven.  

Van fysieke winkel in Purmerend naar verkoop online!

Per 29 maart 2018 hebben wij onze zaak in Purmerend verkocht. Daar de afgelopen jaren steeds minder klanten in onze winkel kwamen en steeds meer verkocht werd online hebben wij de stap genomen om de winkel te sluiten. Hoe nu verder denkt u...? Alle informatie krijgt u via onze website, via de email, u kunt nu ook Whatsappen en natuurlijk via de telefoon. Op deze manier wordt de keuze van het sierhekwerk en alle verdere informatie doorgenomen. Bij het inmeten van de erfmaten nemen wij het door u gekozen model sierhekwerk mee, zodat u zich kan overtuigen van de kwaliteit en fraaiheid. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Houdt u wel rekening met onze werkregio? Wij leveren en plaatsen in geheel Noord Holland. Wij vinden het een uitdagende verandering en hopen dat u dit ook zo vind.

Onze gegevens:

CASH Tuinartikelen
Tel. 06 26056030

info@cashtuinartikelen.nl
www.cashtuinartikelen.nl

KvK Hoorn nr.: 36047015
BTW nummer: NL809025759 B01
sitemap
website by creative data