Nieuws

Over ons

Dealerschap Kunststof schuttingen en palen van Duvano ®

Dealerschap Kunststof schuttingen en palen van Duvano ® Sinds februari 2013 zijn wij officieel groothandelaar en dealer geworden voor de provincie Noord-Holland van de recycle kunststof producten van Duvano kunststof producten. Duvano was al bekend door de recycle kunststof stootpalen die zij via hun dealers erg scherp geprijsd aanbieden aan bijvoorbeeld gemeenten maar werd bij ons pas echt bekend toen zij hun nieuwe kunststof schuttingen gingen introduceren.

Kunststofschuttingen

De kunststofschuttingen in de kleuren antraciet of bruin hebben de standaard maatvoering van ca. 180 cm. breed maar zijn uitzonderlijk robuust van uitstraling door de dikte van 4 cm. per deel en palen (met uitsparing voor de schuttingdelen) van wel 14 x 14 cm. Daarnaast kan er doormiddel van een rabatopbouwsysteem met delen van 20 cm. hoog gekozen worden voor uw ideale hoogtemaat (maximaal 200 cm. in het standaard segment).

Prijs vs. kwaliteit

Zoals u wellicht weet is kunststof winterhard, kleurecht ook na 10 jaar en onderhoudsvriendelijk (afentoe de hogedrukreiniger erop). Daarnaast is dit systeem schuttingen werkelijk te plaatsen door iedereen. Het kunststof weegt bijna niets (zeker niet in vergelijking tot staal of hardhout) en er hoeft helemaal niets aan geschroefd of gebout te worden. Dit alles maakt de montage dus eenvoudig, snel en goedkoop. Daarnaast gaat kunststof velen malen langer mee dan bijvoorbeeld een houten schutting.  

Het allermooiste aan de schuttingen is dat zij zich prijstechnisch goed kan verhouden tot bijvoorbeeld Hardhout. Met een prijs van € 175,= per schuttingdeel van 180 x 180 cm. en incl. 21% BTW (excl. montage) is dit een duurzaam product tegen een scherpe prijs!

De grote voordelen van kunststof schuttingen zijn:

  1. Kleur vast ook na vele jaren dienst (maximaal 5% kleurverlies over 10 jaar)
  2. Eenvoudige montage die werkelijk door iedereen is uit te voeren, mocht u toch niet willen of kunnen plaatsen dan kan ons montageteam dit uiteraard ook voor u verzorgen!
  3. Robuuste uitstraling door een schuttingdikte van 4 cm. met robuuste kunststof palen van 14 x 14 cm.
  4. Onderhoudsvrij/arm, reinigen kan met een hogedrukreiniger gedaan worden zonder dat u bang hoeft te zijn om de kleur of structuur eraf te spuiten
  5. Gemaakt uit 100% recycle kunststof wat goed is voor het milieu

Showroom

Kom de nieuwe schuttingen nu bekijken in onze showroom. Wilt u meteen een offerte van deze schuttingen hebben voor uw tuin/project? Neem dan voor ons de maten mee zodat wij voor u het geheel kunnen uitrekenen.

Onze showroom is geopend van:
maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00
Zaterdag van 10:00 tot en met 17:00


Overige nieuwsberichten
sitemap
website by creative data