Poortautomatisering

Poortautomatisering

Poortautomatisering Naast het maken van maatwerk inrijpoorten zoals draaipoorten en schuifpoorten bieden wij ook diverse oplossingen op het gebied van poortautomatisering. Zo biedt Cash Tuinartikelen een compleet programma. Naar gelang uw budget en uw wensen in de nog te maken inrijpoort adviseren wij u de beste motor en besturing met eventueel andere accessoires.

Lineaire motoren wat houdt dat in?:

Lineaire motoren is de vakterm voor motoren die in lijn staan met de vleugels en door middel van een mechanisch wiel of een hydraulisch arm openen en sluiten. De lineaire motor is altijd een bovengrondse opbouw motor en is daarom prijstechnisch altijd de voordeligste variant!

Onze scherpst geprijsde lineaire motor kit vind u hier

Knikarmsystemen wat houdt dat in?:

Knikarm motoren zijn motoren (zoals de naam al doet vermoeden) die door middel van een dubbel scharnierende arm (die kan knikken) in staat zijn om een poort open/dicht te trekken en duwen. Deze motoren worden over het algemeen gebruikt in situaties waarbij de poort scharnieren of de dikte van de palen/metselwerk de  verhoudingen van een lineaire motor voorbij gaan, maar een ondergrondse motor niet binnen het budget past! 

Onze scherpst geprijsde knikarm motor kit vind u hier

Ondergrondse motoren hoe werkt dat dan?:

Ondergrondse motoren zijn zoals de naam doet vermoeden onder de grond weggewerkt in verzonken of RVS bakken. Het enige wat aan deze motoren zichtbaar is zijn de deksels van de grondpotten. Door de directe aandrijving van dit type motor is een snelle openingstijd gegarandeert.

Scherpst geprijsde variant in dit type motoren is: Beninca DU.IT14N standaard geleverd met RVS grondbakken.

Schuifpoorten:

Het liefst leveren wij de gehele schuifpoort kant en klaar inclusief de juiste automaaat en voldoende beveiliging. Dit kan zelf op basis van plug and play oftewel een versie waarbij de poort al plaatsgereed is opgebouw en vooraf geinstalleerd waarbij enkel de poort op de fundatie moet worden vastgezet en de voeding voor de motorsturing in het stopcontact moet worden aangesloten.

Voor de meeste schuifpoorten hebben wij de juiste motoren en wij bieden deze van het merk Beninca. Mooie motoren en daarnaast ook alle beveiligingsopties van infrarood fotocellen tot mechanische en/of optische kop- en druklijstbeveiliging.
sitemap
website by creative data